رنگ های صنعتی به گروهی از رنگ ها گفته می شود که صنایع مختلفی مانند نفت و گاز، پالایشگاهی و پتروشیمی، سوله سازی و ساخت ماشین آلات صنعتی استفاده می شود. رنگ های صنعتی دارای خاصیت ضد خوردگی می باشند همچنین در برابر مواد شیمیایی و حرارت مقاوم هستند. رنگ های صنعتی معمولا از دو جزء رنگ پایه و هاردنر تشکیل شده اند.

انواع رنگ های صنعتی

  • رنگ اپوکسی
  • رنگ پلی یورتان
  • رنگ پودری الکترو استاتیک
  • رنگ کوره ای

رنگ اپوکسی

رنگ های اپوکسی یکی از سخت ترین و بادوام ترین نوع رنگ ها می باشند. رنگ های اپوکسی مقاومت بسیار خوبی در برابر مواد شیمیایی، ضربه، سایش و رطوبت دارند. از این رو از رنگ های اپوکسی به عنوان گزینه اول در صنایع مختلف استفاده می شود. رنگ های اپوکسی را می توان بر روی تمام سطوح فلزی، چوبی و سیمانی اجرا کرد.

pipe

رنگ پلی یورتان

رنگ پلی یورتان و یا پلی اورتان یک محصول دو جزئی است. رنگ های پلی یورتان از ترکیب شیمیایی دو جزء رزین پلیول و ایزوسیانات تشکیل شده اند. به دلیل چسیندگی بسیار خوبی که رنگ های پلی یورتان بر روی سطوح دارند از آنها به عنوان لایه نهایی در رنگ آمیزی سطوح استفاده می شوند.

رنگ های پودری الکترو استاتیک

رنگ های پودری الکترو استاتیک از ذرات ریز و خشک رزین به همراه رنگ دانه ها تشکیل شده اند. این نوع رنگ ها به صورت جامد و در حالت پودری تولید می شوند. جالب است بدانید رنگ های پودری به دلیل نوع استفاده و نحوه پاششی که بر روی سطوح انجام می شود به رنگ های پودری الکترواستاتیک معروف شده اند. رنگ های پودری بر خلاف رنگ های مایع حاوی حلال نیستند. همچنین رنگ های پودری در برابر ضربه و خراش نسبت به دیگر رنگ ها مقاوم تر هستند.

رنگ کوره ای

رنگ های کوره ای را می توان زیر مجموعه ای از رنگ های پودری الکترواستاتیک نام برد. رنگ های کوره ای در دو نوع مایع و پودری در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می گیرند. یکی از مزیت هایی که رنگ های کوره ای را نسبت به سایر رنگ ها متمایز می کند کیفیت بالای این رنگ پس از اجرا و دوام و ماندگاری بسار زیاد این نوع رنگ است.